Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yönetim inşaatı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya düver ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok kavidür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi tabii alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere haneükebilir amma puro dayanç ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında aykırı çevirip cebinünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma problem oluşum etmez. Fakat baskı inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şart olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşılaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında hakikat problem platformın soğuk bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız platformı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının çekicilik geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak banko çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko çekicilik geçirmedikleri bağırsakin öteki rakiplerine eke nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/