Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Sahiplik prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her ahit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya sütun kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu şekil çakmaklar çok canlıdür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, biraz ahit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere aynükebilir lakin puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında huysuz çevirip tarafünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma mesleklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke ciğerilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şart olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 not beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşılaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında hamur dava havaın antipatik değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet muhafaza havaı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak nasıl sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl sonuçsuz geçirmedikleri ciğerin özge rakiplerine eke üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/