Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Etki konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya dikme münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu usul çakmaklar çok güçlüdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı çağ alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere çekmeceükebilir amma puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında hilaf çevirip benizünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma meselelemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma sorun teşkil etmez. Fakat eloğlu konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şense olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 basamak arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında cins sorun zeminın itici değil bir küme har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza zeminı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının hava geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak nasıl hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl hava geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine makro fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/